30/11/09

Road Trip: Oliva

Mai m'havia plantejat que a les 5 del matí els despertadors també sonen, tot i que és mes aviat una hora per tornar de fer ballaruques que de sortir de Road Trip.

A les 6 del matí, amb els mugrons mirant al cel fosc, era l'hora de sortida, però es va produir una petita demora.



A les 7 amb les bmx desmontades, com un moble de l'Ikea, encaixades com les fitxes del Tetris, clavades al cap i amb moltes ganes de Trip sortia l'expedició direcció a Oliva ( a una hora d'Alacant). Després de 3 hores de viatge vam fer una parada per descansar i la vam liar una mica, no molt, lo just.

Per fi amb punjades a les natxes, després de quasi 5 hores de viatge, amb ganes d'estirar les cames i sobretot de saltar, vam arribar al dirt de Oxiplay.



Per sort, feia un Gan dia (Acudit max. dolent de la Maite), estava ple de riders tiran-li tant al dirt com al foam.



Oxiplay té unes instal·lacions immillorables per disfrutar del trial amb moto i un dirt que cada dia creix més i més. Entre una improvisada competició de dirt, dinar, reptes a la zona de pumptrack, més dirt i guerra de mandarines, es va fer fosc sense donar-nos compte.





Un cop entrada la foscor, el fred i els mugrons que encara estaven tendres de la nit anterior, era hora de buscar el camping, dutxar-nos, anar a comprar, fer el sopar, trobar al costat de la platja un pal indicador de la direcció del vent, sortir una estona i disfrutar dels roncs de l'Otero.

Al dia següent el temps no acompanyava gaire, així que vam decidir anar directes a Oxiplay a fer unes cruixides de coll al foam i ortopèdies campilleres. Al migdia després d'un constant xirimiri i molt cansament acumulat, important excursió fins al McDonals i per fi direcció a Catalunya.







">