24/7/09

Canada

Bua ja fa 5 dies que vaig arribar i només em va fer falta 1 per adonar-me que estic al PARADIS de les dues rodes. A vancouver, que hagi vist de moment, hi ha 5 skate park i 5 dirts, per fer street ja tens que buscar més ja que tot el centre de la ciutat hi ha anti-grind a tots els llocs.

Vancouver es una ciutat que té mar i montanya, pero no com Barcelona que hi ha collserola, aqui la montanya més alta medeix 1900m i les del voltant dons més o menys lo mateix, i el resultat es una infinitats de camis per fer free ride i descents depent de la montanya que s'escolleixi.

El Diumenge vem anar a Trails Day que consisteix en anar amb un grup de gent ha arreglar un cami de free ride, aquell dia tocava arreglar Dirty Dipears (em sembla que s'escriu així) on vem estar entre canadencs, asiatics i catalans en total erem 45 persones. I si aneu algun dia a canada dons aneu a la tenda diffent bikes e informeu-vos ja que es un esdeveniment que només el fan un cop al mes i et donen de dinar i es fa un sorteix de material, on mungerma i jo ens vem emportar una samarreta cada un i l'ambient es bonissim i et donen mapes de la zona amb tots els camins i et recomanen quins son els millors camins....... i et tracten com un familiar, ja que la forma de ser dels canadecs es molt oberta.

Adalt hi ha un video del millor dirt jump de vancouver que esta al costa d'una estacio d'autobusos aixi es super facil arribari ja que et deixen portar la bici al bus pero d'una forma peculiar, ja possare fotos.

I res ja he montat en un dirt que no se el nom esta a north shore i poca cosa més ser, despres a un park super guapo que tampoc se el nom i al park de sota el pont que surt al video lotek vancouver i em sembla que ja esta.

Així que si aneu de viatge a vancouver no us oblideu de contactar-me que us fare un planing de quilo i us possare amb contacte am la gent de allà.

A i ment oblidava aqui anar amb una fixed pel carrer es lo més tipic que us podeu trobar!

See you later!







Dirty Dipears (trails day)




Dirt a les montanyes de North shore




El millor dirt de Vancouver per bmx