20/7/08

9e congres street bcn

La millor concentració de street, al mati vem anar al spot del piruli ( que va estar be) i despres a les tetilles de glories ( que va ser una merda) i per acabar el mati vem anar fins a cornella amb metro.
A les 16.15 vem arribar al primer spot de cornella un pla inclinat am un mur a la part de d'alt i on van apareixo tricks com el barspine, no hands, 360, 540, wall ride, wall ride tail tap ( no se si es diu aixi pero el baix fer jo jejje) feeble a tail tap i baixan de barspine, smith, doble peg, lusy grind, pedal a 270....

A continuació ens vam desplaçar poc metres hi havia unes escales amb una barana al mig i van sortir aquest tricks:

Lluis, rider argenti

Julian

Chase

Noe desde Mallorca

I per acabar la ruta de Cornella vem anar a uns del millors spots per el meu gust el millor, l'unic, l'increible, the BEST ( em falten paraules per descriure'l) els mini quarters amb wall ride de xapa.

Quant els carlos agafa la camara es transforma i sino mira com al hugo i a mi ens treu rapit de les nostres caselles !!

Al acabar amb cornella vem tornar a agafar el metro fins a nose que Amat a uns plans inclinats on vull destacar un DOBLE FOOTJAM WHIP de Niquita i ja desde aqui vem anar a un altre spot i a la marbella on ens van donar premi a tots els assitens aquella hora ja les 11 de la nit i sangria, patates i olives.

El millor dia de street per barna !!