19/11/08

Cronica Festival La Clau

Quin cap de setmana mes collonut, despres d'estar cada cap de setmana entrenant i negat amb els salts més grossos del bmx park La Clau, la motivació i les ganes de demostrar que no soc un potul amb el dirt vaig estar tiran-li a la part tecnica i cullons si es tecnica, que si ara frenar, ara absorvir, ara un hip i deguit un altre i torna a frenar i apretar ...., vaja que cansa que dona gust, pero cada cop arribava amb més facilitat als salts grossos i aixo em motivava més fins que li vaig començar a tirar i joder per ser el primer cop que li tiru podia aver triat salsts mes petits pero no.

Mentrestan l'enduro ja havia acabat i estaven per alla pasejant i mes d'un saltan la meseta amb el caps d mountain, el turbo paket i la mountain amb doble suspensio d'aire, que em va recordar el començament en el dirt dels riders Froggy i Christian i em feia molta gracia.

Tambè hi havien un munt de corredors de Race francesos que joder era bestial lo rapit que anaven els mes grans i la fluidesa amb la que anaven els mes petits.

Entre uns i altres ja començava aver una bona participació de riders vinguts de tot Catalunya i Valencia.

El Race va ser molt espectacular a la final de Pro quant 4 corredors en cada peralte s'estaven disputan la 2a,3a,4a i 5a posició ja que la 1a posició era d'un rider frances que va demostrar la seva grandissima superioritat en totes les rondes.

I com no jo continuava tiran-li pero amb mes ganes i començant a fer els mes grosso no tots u admeto pero poc a poc i bona lletra.
La fosco es va apoderar del bike park i cap a casa el Rius a fer el llit estar calents i a sopar a la pizzeria de SantLLu i a dormir d'hora que no m'aguantava.

El Diumenge va començar bastant d'hora ja que el Rius tenia que correr el Dual i el Rubent i el Plata pues no saben parlar amb veu baixa i em van despertar k kabrons jejej i esmorzar i cap a La Clau a arreglar els salts, per fer temps, que el dia anterior sabien fet mal be.


En el Dual enhorabona al Pep de Freedom bike's per la seva primera posició en Amateur i al Lulu per la primera posició en Pro, tambè de Freedom.


A les 12.30 va començar el Dirt Jump categoria expert que es on vaig competir i quant faltava poc perque em toques saltar el rider Casas, Toni, Carol van apareixe per fer un bon suport psicologic i sobretot em va animar la trucada que vaig rebre de mungerma just abans de fer la primera ronda.



Les rondes van ser 2, la primera: va ser en els 3 salts de la part de dalt del Dirt, en el primer x-up; el segon no res i a la meseta 360.

a la segona ronda va ser x-up en el primer, no hands de kilo jejej en el segon i 360 en la meseta i cap a la part de baix del dirt i la ristra de la radio.

La competi de Dirt de Pro va ser espectacular i al acabar entrega de premis, on vaig quedar 3r on dedico el podi al rider Christian, la bea 2a i el denis ( el ortopedic) 1r.

Per la tarda els fotografs van treure els seu tripodes amb el flaix i les camares i ami aixo em motiva mes que trobar-me la Elsa Pataki al final de la ristra i a muerte amb el salts grans on em vaig quedar fins el primer del cap de tennis.

I aixo va ser tot. Moltes gracies a:


  1. Mungerma per trucar-me i apoiar-me i el podium dedicat a ell: NANO VA PER TU!!!!


  2. Froggy per vindre a animar-me.

  3. Toni per les fotos que em vas tirar i el suport.

  4. Carol enhorabona per la segona plaça del open natura de sant quirze.

  5. Rius i Dunia per deixar-me dormir a se casa.

  6. Al team de Freedom per fer-me bulling i aixi picar-me.

  7. I al Manel Ibars per montar aquet tipus d'event.

I si em deixu algu u sento venga dw.



El primer hip del grossos






en el podium comentan la bona qualitat del manillar que li van donar al Denis.